Random Posts

Γκερντ Μίλερ : Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Έφυγε από την ζωή ο Γκερντ Μίλερ ...

Γκερντ Μίλερ : Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Έφυγε από την ζωή ο Γκερντ Μίλερ .... Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Την είδηση για το χαμό του κορυφαίου γερμανού επιθετικού, γκερντ μίλερ έκανε γνωστή μέσω twitter η μπάγερν μονάχου. Την είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών, έκανε γνωστή την κυριακή 15/8, η μπάγερν μονάχου… φτωχότερο το παγκόσμιο . Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν και της εθνικής γερμανίας γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν .

Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Ο μίλερ έχασε τη μάχη με . Την είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών, έκανε γνωστή την κυριακή 15/8, η μπάγερν μονάχου… φτωχότερο το παγκόσμιο . Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945 στο νόρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας από το μόναχο. Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ ...
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ ... from www.iefimerida.gr
Τον αποκαλούσαν μάλιστα kleines dickes müller (κοντός, χοντρός μίλερ). Την είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών, έκανε γνωστή την κυριακή 15/8, η μπάγερν μονάχου… φτωχότερο το παγκόσμιο . Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν . Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Την είδηση για το χαμό του κορυφαίου γερμανού επιθετικού, γκερντ μίλερ έκανε γνωστή μέσω twitter η μπάγερν μονάχου. Ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο μεγάλος γκερντ μίλερ, . Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του.

Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945 στο νόρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας από το μόναχο.

Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945 στο νόρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας από το μόναχο. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου, . Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν και της εθνικής γερμανίας γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν . Ο μίλερ έχασε τη μάχη με . Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα». Την είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών, έκανε γνωστή την κυριακή 15/8, η μπάγερν μονάχου… φτωχότερο το παγκόσμιο . Ξεκίνησε στις ακαδημίες της τοπικής . Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Την είδηση για το χαμό του κορυφαίου γερμανού επιθετικού, γκερντ μίλερ έκανε γνωστή μέσω twitter η μπάγερν μονάχου.

Την είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών, έκανε γνωστή την κυριακή 15/8, η μπάγερν μονάχου… φτωχότερο το παγκόσμιο . Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο μεγάλος γκερντ μίλερ, . Ο μίλερ έχασε τη μάχη με . Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα».

Γκερντ Μίλερ Ειδήσεις | Ελεύθερος Τύπος
Γκερντ Μίλερ Ειδήσεις | Ελεύθερος Τύπος from eleftherostypos.gr
Ξεκίνησε στις ακαδημίες της τοπικής . Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου, . Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν . Ο μίλερ έχασε τη μάχη με . Την είδηση για το χαμό του κορυφαίου γερμανού επιθετικού, γκερντ μίλερ έκανε γνωστή μέσω twitter η μπάγερν μονάχου. Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Τον αποκαλούσαν μάλιστα kleines dickes müller (κοντός, χοντρός μίλερ). Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου.

Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου.

Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945 στο νόρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας από το μόναχο. Τον αποκαλούσαν μάλιστα kleines dickes müller (κοντός, χοντρός μίλερ). Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Την είδηση για το χαμό του κορυφαίου γερμανού επιθετικού, γκερντ μίλερ έκανε γνωστή μέσω twitter η μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ έχασε τη μάχη με . Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου, . Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν . Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν και της εθνικής γερμανίας γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της τοπικής . Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα». Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του.

Ξεκίνησε στις ακαδημίες της τοπικής . Ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο μεγάλος γκερντ μίλερ, . Την είδηση για το χαμό του κορυφαίου γερμανού επιθετικού, γκερντ μίλερ έκανε γνωστή μέσω twitter η μπάγερν μονάχου. Την είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών, έκανε γνωστή την κυριακή 15/8, η μπάγερν μονάχου… φτωχότερο το παγκόσμιο . Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945 στο νόρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας από το μόναχο.

Γκερντ Μίλερ: Ο Μπόμπερ Ι Βλογημένος - Georgiou Club
Γκερντ Μίλερ: Ο Μπόμπερ Ι Βλογημένος - Georgiou Club from www.georgiouclub.gr
Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου, . Ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο μεγάλος γκερντ μίλερ, . Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945 στο νόρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας από το μόναχο. Τον αποκαλούσαν μάλιστα kleines dickes müller (κοντός, χοντρός μίλερ). Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν και της εθνικής γερμανίας γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.

Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του.

Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Τον αποκαλούσαν μάλιστα kleines dickes müller (κοντός, χοντρός μίλερ). Ο γκερντ μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν . Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο μίλερ έχασε τη μάχη με . Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα». Την είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών, έκανε γνωστή την κυριακή 15/8, η μπάγερν μονάχου… φτωχότερο το παγκόσμιο . Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου, . Η μπάγερν μονάχου ανακοίνωσε πως ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ, απεβίωσε στα 75 του. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν και της εθνικής γερμανίας γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών. Την είδηση για το χαμό του κορυφαίου γερμανού επιθετικού, γκερντ μίλερ έκανε γνωστή μέσω twitter η μπάγερν μονάχου. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945 στο νόρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας από το μόναχο.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter